JULEK U R S U S - JULEK U R S U S - JULEK U R S U S


Hvis du trænger til lidt inspiration til det daglige arbejde, og desuden vil sætte pris på

Så skal du da på LandCAD Julekursus. Der er tre forskellige :

1) LandCAD Basiskursus.

Kurset henvender sig til dig, der endnu ikke har fået en tilstrækkelig basisuddannelse i LandCAD, enten fordi du ikke har arbejdet med programmet særlig længe, eller også fordi du blot er blevet kastet ud i opgaverne uden at være sendt på kursus. Måske er du blevet lært lidt op af en kollega, men aldrig til bunds.

På kurset sætter vi dig grundigt ind i LandCAD's muligheder på et niveau hvor alle kan være med. Filstruktur, pæne udskrifter, tekster, linier, farver, symboler m.m. gennemgås. Kurset sætter dig i stand til at håndtere de fleste situationer fra dagligdagen mere effektivt. Desuden lægger vi vægt på, at du skal kunne levere et absolut professionelt og præsentabelt slutprodukt når du kommer hjem.

Tirsdag den 11-12-2018, kl. 9-16, på Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

2) Superbruger og Frie grunddata.

I løbet af dagen gennemgår vi nye ting i LandCAD på superbrugerniveau, og der vil blive lejlighed til at gennemgå specifikke emner.

Vi ser på DWG/DXF, DanDAS, ESRI Shape m.v.

Lær også en masse om, hvordan du kan hente og anvende Frie Grunddata, som er gratis data fra Geodatastyrelsen (GST) og nu også Miljøportalen samt Plansystem DK.

Du kan koble disse data med dine egne data på en lang række områder, og få et meget bedre produkt.

LandCAD har fået en særaftale med GST, så vores kunder - efter vejledning fra os - får en udvidet brugsret til frie grunddata, så man - udover ortofotos, 4 cm-kort m.m. - også kan hente vektordata så som matrikelskel, vejsider, højdekurver m.m. Det hjælper vi dig med.

Selv om du eventuelt deltog i kurset sidste år, er der masser af ny viden at hente i år, bl.a. omkring gratis punktskyer.

Et must for dig, der vil følge ordentligt med, og udnytte LandCAD maximalt med et professionelt resultat til følge.

Onsdag den 12-12-2018, kl. 9-16, på Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

3) LandCAD kursus i Digitale Terrænmodeller, tværprofiler, volumenberegning, maskinstyring, 3D-bymodeller og Det Digitale Byggeri (BIM)

På kurset vil vi først og fremmest gennemgå LandCAD's muligheder for at lave maskinstyringsdata der virker! Både terrænmodeller, stringlines, landskabsmodeller og baggrundskort. Herudover vil vi se på muligheder for - på een gang - at lave mange profiler, plot til PDF af mange profiler, lave terrænmodeller i forskellige varianter, danne 3D-DWG-filer m.m.

Kurset henvender sig primært til ansatte i entreprenørbranchen, arkitekter, landinspektører, ledningsejere og andre, der arbejder med maskinstyring, landskabsmodeller, profiler og volumenberegning.

Kurset kommer ud i hjørnerne af LandCAD, og sætter dig i stand til at håndtere mange situationer fra dagligdagen mere effektivt. Desuden lægger vi vægt på, at du skal kunne levere et absolut professionelt og præsentabelt slutprodukt.

Kurset henvender sig til dig, der arbejder jævnligt eller dagligt med LandCAD, men som gerne vil være helt opdateret og så professionel og effektiv som muligt. Dette kursus er et must, hvis du vil kunne håndtere komplicerede beregninger og afleveringer sikkert og effektivt samt være klar til Det Digitale Byggeri, med de nyeste værktøjer.

Torsdag den 13-12-2018, kl. 9-16, på Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Pris pr. kursusdag : Kr. 2.500+moms incl. formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Undervisning foregår på storskærm. Egen PC kan medbringes.

Fra København tager det 40 minutter med fly og derefter 10 minutter i taxa eller bus til kursuscentret. Der er mange - ofte prisbillige - afgange. Med tog kan du køre direkte til Aalborg H, der ligger 5 min. gang fra kursuscentret. Der er gode parkeringsmuligheder for de der kommer i bil. Prisen for parkering bag kursuscentret er kr. 7/time, som vi afregner hvis du sender din P-billet.

Såfremt du ønsker at deltage i flere kurser, f.eks. 1+2, eller 2+3, eller blot vil være i god tid om morgenen, er vi gerne behjælpelige med at arrangere overnatning.

Tilmelding sker ved at sende os en mail eller ringe på tlf. 98179485.

Sidste frist for tilmelding : FREDAG D. 30-11-2018 kl. 12 Tilmeld dig allerede nu på post@landcad.dk, eller på tlf. 98179485, hvis du vil være sikker på en plads.

Udeblivelse eller afbestilling senere end 10 dage før kursusstart udløser fuld kursusbetaling.

Vi håber at se dig på et eller flere kurser.


JULEK U R S U S - JULEK U R S U S - JULEK U R S U S